Gwen Eertman

  • Full moon party; Thailand

Gwen, inmiddels alweer 31 lentes jong en dol op mijn kat pip, ben een klein beetje tegenstrijdig, aan de ene kant ben ik hard werkend, veeleisend naar mezelf, geordend, altijd in voor een nieuwe uitdaging, soms net een jongen, perfectionist met een niet zeuren maar poetsen mentaliteit.

En aan de andere kant ben ik een echt meisje meisje die: nog steeds huilt om de lion king, chaotisch, enthousiast en impulsief is, heel hard kan balen als haar favoriete lipstick weer eens uit de collectie is gehaald, en veel te veel geld uit kan geven tijdens een shoppingspree. (nu is dat laatste het laatste jaar drastisch veranderd i.v.m. ons “spaarplan” :p)

Vanaf mijn 22ste run ik mijn eigen exclusieve lingerie & badmode winkel in het Twentse Oldenzaal en sinds 2 jaar importeer ik, samen met een vriendin bikini’s vanuit Brazilië. Super leuk, maar ik haalde er niet meer genoeg energie en
voldoening uit, bleef het gevoel houden dat er nog “iets” miste in mijn leven.

Daarbij komt dat Oldenzaal nou ook niet echt een bruisende wereldstad is waardoor ik het gevoel had dat ik opgesloten zat en niet alles uit mijn leven haal wat er uit te halen valt, hiervoor vind ik het leven te kort en te kostbaar.
Dus ondanks dat ik alles goed voor elkaar heb, heb de allerliefste familie en vrienden, echt... er zijn geen betere!!
Een super mooie winkel met de leukste klanten, en een gaaf bikinimerk, een heel fijn huisje wat ook echt mijn “thuis ” is, de aller mooiste en schattigste kat ever... hebben wij toch (ik en mijn allerleukste, liefste en knapste vriendje) besloten om onze spullen te pakken en onze harten te volgen: Mijzelf weer uit te dagen. de wereld rond reizen, andere culturen ontdekken en natuurlijk de allerlekkerste (hoogst waarschijnlijk ook de aller smerigste) gerechten te proeven.