Kevin Winkelhuis

  • Kevin

Kevin, 28 jaar oud en ontzettend benieuwd naar andere culturen, mensen, leefomstandigheden en fascinerende bezienswaardigheden die de wereld te bieden heeft. Ik ben een vrolijke, loyale, stressbestendige maar ook chaotische jongen die houdt van feesten en knuffelen en die humor erg belangrijk vindt in het leven. Daarnaast houd ik van mooie kleding en fascineren tatoeages mij. Ik ben dol op lekker (Lees: gezond) eten en alles wat maar met Disney te maken heeft. Verder ben ik sportief aangelegd en heb ik jarenlang gevoetbald op (top)amateurniveau.

Een aantal jaar terug heb ik mijn HBO-opleiding gehaald voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daarmee ben ik gaan werken in de jeugdzorg, de doelgroep die mij altijd het meeste geïnteresseerd heeft. Het is een fantastische baan bij ‘Stichting Zekere Basis’ waar ik jongens met elk zijn eigen probleem begeleid naar zelfstandig wonen en waarbij ik samenwerk in een team met super collega’s. Een stichting waarin iedereen zijn/haar eigen ding kan doen en waar het onderlinge respect altijd aanwezig is. Het klinkt natuurlijk alsof ik het allemaal wel voor elkaar heb. Dat is ook echt zo. Ik houd van en ben trots op mijn familie en ben gek met de beste vrienden die ik me kan wensen. Allemaal mensen die ik ontzettend ga missen, maar…

Na 28 jaar in het kleine bourgondische Oldenzaal is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Weg uit de vertrouwde omgeving, weg van die fantastische mensen om mij heen om samen met ‘mijn’ topper de wijde wereld in te trekken. Onze droom niet alleen te dromen maar die droom werkelijk samen te gaan beleven en waarbij ik op zoek ga naar datgene wat ik zoek.

Mijn vader zegt altijd, en ik citeer: “Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan.”

En zó is het.

Carpe Diem!