Over

  • kevin&gwen

Na onze eerste kus vertelde ik Kevin direct: Ik ga ooit op wereldreis, dan weet je dat alvast! En zo geschiede, nadat we goed en wel 3 maand “verkering” hadden besloten we samen de wereld rond te trekken. Nu kan het nog, nog geen last van rammelende eierstokken, op onze banen na geen vastigheid, dus waarom wachten?

Anderhalf jaar later is het dan bijna zover, Kevin heeft zijn ontslag ingediend, Gwen heeft haar winkel verkocht en de huur van ons huisje is opgezegd.

Op 11 Januari 2015 vliegen we van Brussel naar Shanghai. Verder dan een “logische” reisroute hebben we geen vastomlijnde plannen. Hoe lang we waar blijven en wanneer we terug komen is voor ons ook nog een verrassing. Dat is voor ons ook één van de redenen dat we deze keus gemaakt hebben, vrijheid, geen dagelijkse beslommeringen, beleven en volop genieten van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft.

Wat zeker wel in de planning zit is vrijwilligers werk, ook al is het een druppel op de gloeiende plaat, alle beetjes helpen. Een glimlach op iemands gezicht toveren is voor ons al voldoende. Dus mochten er nog mensen die ook zijn/haar steentje willen bijdragen, wij zullen ervoor zorgen dat dit in goede handen terecht komt. En ook hier geldt, alle beetjes helpen.